Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

Qred Visa: 45 päivää korotonta maksuaikaa

Mikäli etsit luotettavaa ratkaisua yrityksesi rahoitustarpeisiin, kannattaa tutustua Qred Visa luottokorttiin. Tämä yritysluottokortti tarjoaa juuri sitä mitä tarvitsen: joustavuutta, on edullinen ja kätevästi hallinnoitavissa olevan maksuratkaisun.

Yritysluottokortti helpottaa arkea. Saat yhden verkkolaskun tilitoimisto-ohjelmistoosi ja ostorivit ovat tällöin valmiina kirjanpito-ohjelmassasi.

Yksi Qred Visan parhaista puolista on sen 45 päivän koroton maksuaika. Tämä ominaisuus antaa sinulle tarvittavan jouston kassavirran hallintaan, erityisesti kun odotettavissa on suurempia menoeriä tai viivästyksiä asiakasmaksuissa.

Sinulla on mahdollisuus maksaa laskut ilman korkoja ja lisämaksuja ensimmäisenä 45 päivänä.

1% maksutapaetua

Toinen houkutteleva etu on 1%:n maksutapaetu. Jokainen euro, jonka käytät Qred Visalla, kerryttää maksutapaetua, mikä on hieno lisä yrityksen kustannusten hallintaan. Se on pieni, mutta huomattava lisäetu, joka kertyy ajan myötä ja auttaa sinua pitämään kulut kurissa.

Qred Visan käyttöönotto ja hallinnointi ovat olleet vaivattomia. Sovellus tarjoaa selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän, joka mahdollistaa helpon laskujen maksamisen ja korttitapahtumien seurannan reaaliajassa. Asiakaspalvelu on myös ollut erinomaista; olen saanut nopeita vastauksia ja asiantuntevaa tukea kaikissa kysymyksissäni.

Qred Visa Apple pay ja Google Pay

Qred Visa kortin saa liitettyä Apple Pay ja Google Pay sovelluksiin joten mobiilimaksaminen onnistuu kätevästi.

Olen erittäin tyytyväinen valintaani Qred Visan suhteen. Se on osoittautunut arvokkaaksi työkaluksi liiketoiminnassani, tarjoten tarvitsemaani joustavuutta ja taloudellista hyötyä. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille yrittäjille, jotka etsivät tehokasta ja kilpailukykyistä yritysluottokorttia.

Onko Qred luotettava?

Qred on alkuajoistaan alkaen ollut Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, siten kyseessä on luotettava toimija. Lisätietoa Qredistä löydät rahoitusyhtiön verkkosivuilta. Qred tarjoaa yrityslainaa sekä luottokortin yritykselle. Qred missiona on auttaa yrityksiä menestymiseen. Qred on perustettu 2015 joten yrityksen rahoittamisesta on kertynyt kokemusta. Mikäli tarvitset lainaa yrityksellesi. Tutustu Qredin vaihtoehtoon. Qred yrityslainassa on vain kiinteä kuukausikulu, ei piilokuluja.

Löytyykö Qred asiakkaiden kokemuksia?

Kyllä löytyy. Qred pankista paljon hyviä kokemuksia. Trustpilot-verkkopalvelussa arvio: 4,8/5.0 ja tämä kattaa · ‎1 187 arvostelua. Tämä antaa hyvän otannan Qred palvelun asiakkaiden aidoista palautteista.

Esimerkiksi nimimerkki “Asiakas” kertoo, että asian järjestely Qredin päässä erittäin hyvä ja nopeaa. Asiakas kiittää ja katsovat miten tulevaisuudessa voidaan vielä yhdessä asioita kehittää.

Toinen asiakas kommentoi näin: “Oli yllättävän nopea ja helppo lainaraha palvelu, jota aion käyttää jatkossakin. Myös lainan mahdollinen takaisinmaksu kulutta on hyvä asia.”

Asiakkaat ovat kehuneet Qredin ammattimaista ja nopeaa palvelua. Hakemus on ollut nopea täyttää ja ratkaisu korttihakemukseen on tullut nopeasti.

Qred kortilla ei ole kiinteätä vuosimaksua, maksat vain ostostesi hinnan, Paitsi jos käytät kortin luotto-ominaisuutta.

Onko Qred korko edullinen?

Qredin luottokortin suhteen on hieman sama kuin joidenkin yritysluottojen kanssa. Korko on hieman korkea. Tietysti tarjolla on onneksesi koron 45 päivän maksuaika ja kortista ei veloiteta vuosimaksuja.