Revolut-kortti

Ilmainen
8.5

Kokonaisarvosana

10.0/10

Kortin ominaisuudet

9.0/10

Bonusohjelma

8.5/10

Asiakaspalvelu

6.4/10

Plussat

 • Uuden sukupolven maksukortti
 • Kattavat asetukset sovelluksella
 • Edulliset käyttökustannukset
 • Vuosimaksuton
 • Ei käteisnostomaksua

Miinukset

 • Peruskortissa ei bonusjärjestelmää
 • Ei luotto-ominaisuutta
Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

Revolut on uuden sukupolven nettipankki, joka toimii sovelluksella. Saat käyttöösi ilmaiseksi oman pankkitilin sekä maksukortin.

 • Avaa tili muutamassa minuutissa
 • Hallinnoi rahojasi
 • Siirrä rahaa maailmanlaajuisesti
 • Määritä toistuvia maksuja
 • Lisää etuja Premium ja Metal tilille
 • Kyseessä Prepaid-kortti, EI luottokortti.

Saa ilmainen Standard maksukortti Revolutilta ja säästä normaaleista pankkimaksuista

Tilin avaamiseen menee vain muutama minuutti, sillä Revolut toimii nykyaikaisesti vain internetissä. 

Revolut on kuluttajalle reilu verkkopankki. Normaalit pankit pyytävät palvelumaksuja kun käytät rahaa tai siirrät rahaa ulkomaille. 

Revolutiin voit liittyä nyt ilmaiseksi. Tilin avaaminen on maksutonta ja saat käyttöösi perustasolla Mastercard-maksukortin.

Tilin avaaminen Revolut:iin vie muutaman minuutin. Revolutilla on jo yli 10 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. 

Hallitse talouttasi ja budjetoi menosi paremmin

 • Budjetin seuranta on usein hankalaa, Revolut tuo helpotusta tähän ongelmaan.
 • Saavuta taloutesi tavoitteet säästmisessä. Kerro paljonko haluat kuluttaa kuukaudessa ja me määritämme sinulle päiväkohtaisen kulutusrajan

Revolut näyttää sinulle tarkalleen, minne rahasi menevät joka kuukausi. Tämän lisäksi aina voit määrittää kuukausibudjetit esimerkiksi ravintoloille ja päivittäistavaroille. Näin voit halita kuukausibudjettiasi ja näet reaaliajassa mihin rahasi menevät. Tämä helpottaa rahan säästämisessä ja talouden hallinnassa.

Revolut tarjoaa myös helpon tavan säästää rahaa. Voit pyöristää automaattisesti kaikki korttimaksut lähimpään kokonaislukuun, ja Revolut kartuttaa vaihtorahoillasi säästöjäsi, jotta voisit saavuttaa säästötavoitteesi

Pankit ottavat kuluja sinulta aina, kun siirrät rahaa ulkomaille. Revolut toimii eri tavalla. Voit lähettää ja pyytää rahaa ystävältäsi välittömästi Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa vain yhdellä napin painalluksella. 

Turvallista maksamista

Revolut on vuonna 2015 perustettu nykyaikainen virtuaalipankki. Se on rekisteröity Iso-Britanniaan ja toimii Iso-Britannian rahoitusviranomaisen myöntämällä toimiluvalla. 

Revolutin taustalla toimii Euroopan tunnetuimpiin lukeutuvia sijoittajia. He ovat sijoittaneet esimerkiksi Facebookin, Dropboxin ja Skypen tunnettuihin yrityksiin!

Revolut tarjoaa asianmukaisesti suojattua, turvallista maksamista. Tiedät aina miten korttiasi käytetään. Kun maksat kortillasi, saat ilmoituksen ennen kuin kuitti on ehtinyt tulostua.

Jos kadotat korttisi, jäädytä se sovelluksessa ja sinulle lähetetään uusi kortti automaattisesti. Mikäli kortti löytyy, voit poistaa eston Revolut-sovelluksessa. 

Toisin kuin monilla muilla pankeilla, Revolutilla voit halutessasi esimerkiksi poistaa käytöstä kontaktittomat maksut, pyyhkäisymaksut, verkkomaksut ja pankkiautomaattinostot. 

Voit suojata maksukorttiasi myös sijainnin avulla. Sijaintiin perustuvan suojauksen avulla maksut estetään automaattisesti ja saat siitä ilmoituksen jos korttia käytetään muualla kuin missä ite olet. 

Revolut hallitsee myös kryptovaluutat

Revolut on nykyajan pankki, joten se hallitsee myös kryptovaluutat. Kryptovaluuttapörssien selaus on aikaa vievää ja hankalaa, joten tarjoamme kryptovaluutat käyttöösi vain yhdellä napin painalluksella.

Voit vaihtaa mitä tahansa valuuttaa 30 valuutan joukosta bitcoineiksi, litecoineiksi, ethereumeiksi, bitcoin casheiksi tai XRP:ksi.

Palvelussa on reaaliaikaiset kryptovaluuttakaaviot, joissa on nykyiset kurssit. Voit määrittää hintahälytyksiä. Kun kryptovaluutta saavuttaa tietyn kurssin, saat siitä tiedon. 

Tiedoksi että Revolutin kryptovaluuttapalvelu ei ole FCA:n sääntelemä.

Ilmainen tili ja Mastercard

Revolut Standard Visa-kortti sopii peruskäyttöön ja tarjoaa lukuisia etuja käyttäjälleen.
 • Ilmainen isobritannialainen tili
 • Maksuton eurooppalainen IBAN-tili
 • Käytä yli 150 valuuttaa pankkien välisillä vaihtokursseilla
 • Vaihda 30 fiat-valuuttaa, enintään 6,000 eurolla kuukaudessa ilman piilokuluja
 • Maksuttomat pankkiautomaattinostot, enintään 200 eurolla kuukaudessa
 • Ilmainen Revolut Visa-kortti (ei sisällä toimitusta)
 • 5 nopeasti käytössä olevaa kryptovaluuttaa
 • Tyylikäs 18 grammaa painava luksuskortti: Revolut Metal
Ilmainen Revolut-kortti sopii jokaiselle.

Tyylikkään Designin Revolut Metal-kortti vaativaan käyttöön – sisältää monia etuja ja Cashbackin

Tarjolla on myös reilusti lisäominaisuuksia vaativammalle käyttäjälle. Esimerkiksi Premium-kortti, jossa on kattavat vakuutukset, ainutlaatuinen design, kätevät virtuaalikortit ja muita etuja tarjolla mm. matkaajille (esim lounge-edut). . 

Tyylikäs 18 grammaa painava luksuskortti, Revolut Metal. Tyylikkään mustana.

Tähän Premium-korttiin kuuluu maksuttomia käteisnostoja 400 euroon asti per kuukausi. 

Valittavana on vielä maksullinen Metal-kortti joka on todellinen Status-symbooli. Se on 18 grammaa painava, tyylikkäällä mustalla designillä, pikkutarkasti suunniteltu tyylikäs kortti lompakkoosi.

Erittäin kattavat lisäedut kuuluvat tähän palveluun kuten, 24/7 Assistentti-palvelu, Lounge-sisäänpääsyt lentokentillä, Cashback eli rahaa takaisin ostoksistasi. Cashback-etuna jopa 0,1 % Euroopassa ja jopa 1 % Euroopan ulkopuolella kaikista korttimaksuista. Metal-kortilla voi nostaa valuuttaa pankkiautomaatilta aina 600 euroon asti per kuukausi.

Suosittelemme perustason Revolut-korttia jokaiselle ja kattavampia Premium ja Metal-kortteja mm. matkustajille ja enemmän korttia käyttäville. Metal-kortin Cashback-ominaisuus maksanee itsensä takaisin pian, sillä rahaa saa takaisin kaikista ostoksista.

Revolut Maksukortti ilman luottotietoja

Revolut-kortti sopii hyvin myös luottotiedottomalle. Korttia voi hakea ilman luottotietoja, sillä luottotietoja ei korttia hakiessa tarkisteta.

Kyseessä ei ole luottokortti, vaan Prepaid-Mastercard, johon ladataan rahat ennalta ja voit käyttää korttia kuin mitä tahansa maksukorttia tehdessäsi ostoksia. Luottotiedot siis eivät ole este kortin hankinnalle.