Luottokorttivelkojen yhdistely

Etsitkö luottokortin sijasta kulutusluottoa? Kulutusluoton lainasumma maksetaan tilillesi kerralla ja maksat luotosta kuukausittaista lyhennystä. Mikäli luottokortillasi on maksamatonta velkaa ja velan korko on järin suuri, voi olla järkevää yhdistää luottokortit, osamaksusopimukset, pikavipit yhdeksi isommaksi lainaksi ja voit maksaa yhtä lainaa takaisin. Lainalla voi olla pienempi korko ja pienemmät kulut, joten voit säästää rahaa jopa satoja euroja.

Kulutusluottoa tilille

Kulutusluottoa myöntävät pankit ja rahoituslaitokset ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluotto on järkevä valinta, mikäli tarvitset lainaa 100 – 60 000 euron väliltä 1-15 maksuajalla. Hajosiko pesukone? Aika maalata katto? Erilaisia tarpeita lainalle on useita, eikä rahoituslaitokset yleensä kysele mihin rahasi käytät.

Mikäli sinulla on kertynyt useampia luottoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia – voi olla järkevä niputtaa ne yhdeksi lainaksi ja kilpailuttaa edullisempi lainakorko ja lainaehdot.

Lainan kilpailutusta ja lainojen yhdistämistä tarjoavat esimerkiksi seuraavat luotettavat palvelut. Olemme koonneet tähän kattavan listauksen luotettavista lainanvertailupalveluista, jotka ovat sitoutuneet kilpailuttamaan sinulle mahdollisimman parhaan koron ja kulut tulevalle lainallesi.

Kilpailuta lainat ja säästä koroissa – Lainankilpailutuspalvelut


Suomirahoitus

Lainakilpailutus

Eturahoitus

+ Mukana yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta
+ Maksuton lainankilpailutus
+ Helppokäyttöinen palvelu
+ Omatili-palvelussa näet lainantarjoajat.
+ vakuuksia ja takaajia ei tarvita
+ Tarjoaa yhdistelylainaa
+ Löytää edullisimman koron

+ Kilpailuttaa yli 30 lainaa
+ Helppo hakemus
+ Maksuttomia käteisnostoja
+ Paljon pankkeja mukana!
+ et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
+ Tarjoaa yhdistelylainaa
+ Parhaat lainatarjoukset

+ Selkeä lainan kilpailutus
+ Ilmainen hakemus
+ ei vakuuksia, ei takaajia.
+ Tarjoaa yhdistelylainaa
+ Paljon hyviä lainatarjouksia
+ Mukana paljon pankkeja