Säästövinkki! Luottokorttivelkojen yhdistely

Lainat kilpailuttamalla voit säästää rahaa kuukausittaisissa kuluissasi. Etsit varmaankin luottokortin sijasta kulutusluottoa? Tai yhdistelylainaa? Lainojen yhdistely voi monesti olla kannattavaa. Kulutusluoton lainasumma maksetaan tilillesi kerralla ja maksat luotosta kuukausittaista lyhennystä. Jos sinulla on kertynyt useita luottokorttivelkoja – voi olla järkevää yhdistää lainat yhdeksi. 

Onko näin, että luottokortillasi on maksamatonta velkaa ja velan korko on järin suuri? Voi olla järkevää yhdistää luottokortit, osamaksusopimukset, pikavipit ja vastaavat pienlainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällöin voit maksaa yhtä lainaa takaisin yhdelle pankille tai rahoituslaitokselle. Ehdot ovat neuvoteltavissa. Lainalla voi olla pienempi korko ja pienemmät kulut, joten voit säästää mahdollisesti rahaa jopa satoja euroja. Lähetä lainahakemus pankeille ja rahoituslaitoksille alla olevan vertailun avulla. Voit saada matalan koron tarjouksen ja mahdollisesti pääset yhdistämään lainasi parhaalle korolle. 

Nämä lainapalvelut yhdistävät lainoja!

Suomirahoitus

Lainakilpailutus

Eturahoitus

+ Mukana yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta
+ Maksuton lainankilpailutus
+ Helppokäyttöinen palvelu
+ Omatili-palvelussa näet lainantarjoajat.
+ vakuuksia ja takaajia ei tarvita
+ Tarjoaa yhdistelylainaa
+ Löytää edullisimman koron

+ Kilpailuttaa yli 30 lainaa
+ Helppo hakemus
+ Maksuttomia käteisnostoja
+ Paljon pankkeja mukana!
+ et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
+ Tarjoaa yhdistelylainaa
+ Parhaat lainatarjoukset

+ Selkeä lainan kilpailutus
+ Ilmainen hakemus
+ ei vakuuksia, ei takaajia.
+ Tarjoaa yhdistelylainaa
+ Paljon hyviä lainatarjouksia
+ Mukana paljon pankkeja

Kulutusluottoa tilille – kilpailuta tarjous!

Kulutusluottoa ja yhdistelylainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluotto on järkevä valinta, mikäli tarvitset lainaa 100 – 60 000 euron väliltä 1-15 maksuajalla. Hajosiko pesukone? Aika maalata katto? Erilaisia tarpeita lainalle on useita, eikä rahoituslaitokset yleensä kysele mihin rahasi käytät. Se on sinun asiasi. Lainahakemus on maksuton ja voit saada lainapäätöksen mahdollisestikin hyvinkin pian. 

Mikäli sinulla on kertynyt useampia luottoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia – voi olla järkevä niputtaa ne yhdeksi lainaksi ja kilpailuttaa edullisempi lainakorko ja lainaehdot.

Lainan kilpailutusta ja lainojen yhdistämistä tarjoavat esimerkiksi seuraavat luotettavat palvelut. Olemme koonneet tähän kattavan listauksen luotettavista lainanvertailupalveluista, jotka ovat sitoutuneet kilpailuttamaan sinulle mahdollisimman parhaan koron ja kulut tulevalle lainallesi.

Kilpailuta lainat ja säästä koroissa – Suositut lainapalvelut