Käyttöehdot

The Terms & conditions were last updated on 16.1.2022

1. Esittely

Nämä ehdot koskevat tätä verkkosivustoa ja tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä toimintoja. Sinua voivat sitoa lisäsopimukset, jotka liittyvät suhteeseesi meidän sivustoon tai kaikki meiltä saamasi tuotteet tai palvelut. Jos lisäsopimusten määräykset ovat ristiriidassa näiden ehtojen kanssa, näiden lisäsopimusten määräykset ovat päteviä.

2. Sitoumukset

Rekisteröitymällä tälle verkkosivustolle, käyttämällä tätä verkkosivustoa tai muuten tarkastelemalla sitä, sitoudut noudattamaan näitä alla esitettyjä ehtoja. Pelkästään tämän verkkosivuston käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen tuntemista ja hyväksymistä. Joissakin erityistapauksissa voimme myös pyytää sinua nimenomaisesti suostumaan.

3. Elektroninen viestintä

Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai kommunikoimalla kanssamme sähköisesti hyväksyt sen, että voimme olla sinuun yhteydessä sähköisesti verkkosivustollamme tai voimme lähettää sinulle sähköpostia, ja hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, tiedot ja muut viestit, joita me tarjoamme sinulle sähköisesti täyttämään kaikki lakisääteiset vaatimukset, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, vaatimus, jonka mukaan tällaisen viestinnän tulee olla kirjallista.

4. Immateriaalioikeudet

Me tai lisenssinantajamme omistamme ja hallitsemme kaikkia verkkosivuston tekijänoikeuksia ja muita immateriaalioikeuksia sekä tietoja, tietoja ja muita resursseja, joita verkkosivustolla näytetään tai jotka ovat käytettävissä.

4.1. Kaikki oikeudet pidätetään

Ellei tietty sisältö toisin määrää, sinulle ei myönnetä lisenssiä tai muita oikeuksia tekijänoikeuteen, tavaramerkkiin, patenttiin tai muihin immateriaalioikeuksiin. Tämä tarkoittaa, että et käytä, kopioi, jäljennä, esitä, näytä, jaa, upota mihinkään sähköiseen välineeseen, muuta, käännä uudelleen, pura, siirrä, lataa, lähetä, kaupallista, myy, markkinoi tai kaupallista mitään tämän verkkosivuston resursseja. missä tahansa, ilman kirjallista lupaamme ja vain siltä osin kuin se on muutoin laissa pakollisessa muodossa (kuten lainausoikeus).

5. Uutiskirje

Voit liittyä uutiskirjeen vastaanottajaksi. Tällöin saat päivittäin tarjouksia sähköpostiisi. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen. 4.1. kohdassa mainitusta huolimatta voit välittää uutiskirjeemme sähköisessä muodossa muille, jotka saattavat olla kiinnostuneita vierailemaan verkkosivuillamme.

6.1. Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme voi sisältää hyperlinkkejä tai muita viittauksia toisen osapuolen verkkosivustoille. Pyrimme pitämään tietomme ajantasalla, mutta emme säännöllisesti valvo tai tarkista muiden osapuolten verkkosivustojen sisältöä, joihin on linkki tältä verkkosivustolta. Muiden verkkosivustojen tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin sovelletaan kyseisten kolmansien osapuolten soveltuvia ehtoja. Emme välttämättä jaa tai tue kyseisillä verkkosivustoilla ilmaistuja mielipiteitä tai materiaalia.

We will not be responsible for any privacy practices or content of these sites. You bear all risks associated with the use of these websites and any related third-party services. We will not accept any responsibility for any loss or damage in whatever manner, however caused, resulting from your disclosure to third parties of personal information.

Vastuullinen käyttö

Vierailemalla verkkosivustollamme hyväksyt sen, että käytät sitä vain näissä Ehdoissa, mahdollisissa lisäsopimuksissamme ja sovellettavissa laeissa, määräyksissä ja yleisesti hyväksytyissä verkkokäytännöissä ja alan ohjeissa sallittuihin tarkoituksiin. Et saa käyttää verkkosivustoamme tai palveluitamme käyttääksesi, julkaistaksesi tai jakaaksesi mitään materiaalia, joka koostuu (tai on linkitetty) haittaohjelmista; käyttää verkkosivustoltamme kerättyjä tietoja mihin tahansa suoramarkkinointitoimintaan tai suorittaa järjestelmällisiä tai automatisoituja tiedonkeruutoimia verkkosivustollamme tai siihen liittyen.

Engaging in any activity that causes, or may cause, damage to the website or that interferes with the performance, availability, or accessibility of the website is strictly prohibited.

8. Käyttäjän luoma sisältö

Saatamme tarjota verkkosivustollamme erilaisia ​​avoimia viestintävälineitä, kuten blogikommentteja, blogikirjoituksia, foorumeita, ilmoitustauluja, arvioita ja arvosteluja sekä erilaisia ​​sosiaalisen median palveluita. Emme ehkä ole mahdollista seuloa tai valvoa kaikkea sisältöä, jota sinä tai muut voitte jakaa tai lähettää verkkosivustollamme tai sen kautta. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa sisällön ja valvoa kaikkea verkkosivustomme käyttöä ja toimintaa sekä poistaa tai hylätä kaiken sisällön oman harkintamme mukaan. Julkaisemalla tietoja tai muuten käyttämällä mitä tahansa mainittua avoimia viestintävälineitä hyväksyt, että sisältösi on näiden käyttöehtojen mukainen, eikä se saa olla laitonta tai laitonta tai loukata kenenkään laillisia oikeuksia.

9. Ideat

Älä lähetä ideoita, keksintöjä, tekijöitä tai muita tietoja, joita voidaan pitää omana immateriaaliomaisuutesi ja jonka haluaisit esittää meille, ellemme ole ensin allekirjoittaneet immateriaaliomaisuutta koskevaa sopimusta tai salassapitosopimusta. Jos paljastat sen meille ilman tällaista kirjallista sopimusta, annat meille maailmanlaajuisen, peruuttamattoman, ei-yksinomaisen, rojaltivapaan lisenssin käyttää, jäljentää, tallentaa, mukauttaa, julkaista, kääntää ja jakaa sisältöäsi missä tahansa olemassa olevassa tai tulevassa mediassa. .

10. Palvelun käytön lopettaminen

Voimme oman harkintamme mukaan milloin tahansa muokata verkkosivustoa tai mitä tahansa sen palvelua tai lopettaa niiden käytön väliaikaisesti tai pysyvästi. Hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle sellaisista muutoksista, keskeyttämisestä tai keskeyttämisestä, joka koskee pääsyäsi tai käyttöäsi tai mitä tahansa sisältöä, jonka olet mahdollisesti jakanut verkkosivustolla. Sinulla ei ole oikeutta mihinkään korvaukseen tai muihin maksuihin, vaikka tietyt ominaisuudet, asetukset ja/tai mikä tahansa sisältö, jonka olet lähettänyt tai johon olet alkanut luottaa, katoaisi pysyvästi. Et saa kiertää tai ohittaa tai yrittää kiertää tai ohittaa mitään pääsynrajoitustoimenpiteitä verkkosivustollamme.

11. Takuut ja vastuu

Mikään tässä osiossa ei rajoita tai sulje pois mitään lain edellyttämää takuuta, jonka rajoittaminen tai poissulkeminen olisi laitonta. Tämä verkkosivusto ja kaikki sen sisältö tarjotaan “sellaisenaan” ja “sellaisena kuin saatavilla”, ja ne voivat sisältää epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä. Kiellämme nimenomaisesti kaikki sisällön saatavuuteen, tarkkuuteen tai täydellisyyteen liittyvät nimenomaiset tai epäsuorat takuut. Emme takaa, että:

 

  • tämä verkkosivusto tai sisältömme täyttää vaatimukset;
  • tämä verkkosivusto on käytettävissä keskeytyksettä, oikea-aikaisesti, turvallisesti tai virheettömästi.

 

Seuraavat tämän osion määräykset ovat voimassa sovellettavan lain sallimissa rajoissa eivätkä rajoita tai sulje pois vastuutamme mistään sellaisesta asiasta, jonka rajoittaminen tai poistaminen vastuustamme olisi laitonta tai laitonta. Emme ole missään tapauksessa vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista suorista tai epäsuorista vahingoista (mukaan lukien vahingot, jotka aiheutuvat voittojen tai tulojen menetyksestä, tietojen, ohjelmiston tai tietokannan menetyksestä tai vioittumisesta taikka omaisuuden tai datan katoamisesta tai vahingoittumisesta). , jotka johtuvat pääsystäsi verkkosivustollemme tai sen käytöstä.

Ellei missään lisäsopimuksessa nimenomaisesti toisin mainita, meidän suurin vastuumme sinulle kaikista vahingoista, jotka johtuvat verkkosivustosta tai verkkosivuston kautta markkinoiduista tai myydyistä tuotteista tai palveluista tai liittyvät niihin, riippumatta vastuun määräävän oikeustoimen muodosta ( olipa kyse sopimuksesta, tasapuolisuudesta, laiminlyönnistä, aiotusta toiminnasta, vahingonkorvausvelvollisuudesta tai muusta) rajoittuu kokonaishintaan, jonka maksoit meille ostaaksesi tällaisia ​​tuotteita tai palveluita tai käyttääksesi verkkosivustoa. Tällainen rajoitus koskee kaikkia vaatimuksiasi, toimiasi ja kanteen syitä kaikenlaisiin ja luonteeltaan.

12. Yksityisyys

Päästäksesi verkkosivustoomme ja/tai palveluihimme, saatat joutua antamaan tiettyjä tietoja itsestäsi osana rekisteröintiprosessia. Hyväksyt, että antamasi tiedot ovat aina tarkkoja, oikeita ja ajan tasalla.

Olemme kehittäneet käytännön vastataksemme mahdollisiin tietosuojaongelmiisi. Lisätietoja saat tietosuojaselosteestamme ja evästekäytöntä-sivuilta. Tietosuojaseloste ja Evästekäytäntö.

13. Saavutettavuus

Olemme sitoutuneet tuomaan tarjoamamme sisällön kaikkien ihmisten ulottuville. Jos sinulla on rajoitteita etkä pääse rajoitteiden vuoksi mihinkään verkkosivustomme osaan, pyydämme sinua ilmoittamaan meille, mukaan lukien yksityiskohtaisen kuvauksen kohtaamastasi ongelmasta. Jos ongelma on helposti tunnistettavissa ja ratkaistavissa alan standardien tietotekniikan työkalujen ja tekniikoiden mukaisesti, ratkaisemme sen viipymättä.

14. Pääsy ja laillisuus

Pääsy verkkosivustolle alueilta tai maista, joissa sivustolla myytävien tuotteiden tai palveluiden Sisältö tai ostaminen on laitonta, on kielletty. Et saa käyttää tätä verkkosivustoa Suomen vientilakien ja -määräysten vastaisesti.

15. Kumppanuusmarkkinointi

Tämän verkkosivuston kautta voimme harjoittaa kumppanuusmarkkinointia, jolloin saamme prosenttiosuuden tai palkkion palveluiden tai tuotteiden myynnistä tällä verkkosivustolla tai sen kautta. Voimme myös hyväksyä yrityksiltä sponsorointia tai muita mainoskorvauksia. Tämän tiedonannon tarkoituksena on noudattaa mahdollisesti sovellettavia markkinointia ja mainontaa koskevia lakisääteisiä vaatimuksia.

16. Tehtävät

Et saa siirtää tai alihankinta mitään näiden ehtojen mukaisia ​​oikeuksiasi ja/tai velvollisuuksiasi kokonaan tai osittain millekään kolmannelle osapuolelle ilman kirjallista lupaamme. Kaikki väitetyt tämän kohdan vastaiset toimeksiannot ovat mitättömiä.

17. Käyttöehtojen vastaiset rikkomukset

Rajoittamatta muita näiden käyttöehtojen mukaisia ​​oikeuksiamme, jos rikot näitä ehtoja jollakin tavalla, voimme ryhtyä tarpeellisiksi katsomiinsa toimiin rikkomuksen käsittelemiseksi, mukaan lukien estämällä tilapäisesti tai pysyvästi pääsysi verkkosivustolle, yhteydenotto Internet-palveluntarjoajaasi pyytääkseen heitä estämään pääsysi verkkosivustolle ja/tai ryhtymään oikeustoimiin sinua vastaan.

18. Force Majeure

Kummankaan osapuolen viivästyminen, laiminlyönti tai laiminlyönti tämän velvoitteensa täyttämisessä tai noudattamisessa ei katsota näiden ehtojen rikkomiseen, jos ja niin kauan kuin tällainen viivästys, epäonnistuminen tai laiminlyönti on tapahtunut / laiminlyönti johtuu mistä tahansa syystä, joka ei ole kyseisen osapuolen hallittavissa.

19. Korvaus

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään meidät vaarattomina kaikista vaateista, vastuista, vahingoista, menetyksistä ja kuluista, jotka liittyvät näiden ehtojen ja sovellettavien lakien rikkomiseen, mukaan lukien immateriaalioikeudet ja yksityisyysoikeudet. Korvaat meille viipymättä vahingot, tappiot, kustannukset ja kulut, jotka liittyvät tällaisiin vaatimuksiin tai jotka johtuvat tällaisista vaateista.

20. Luovutukset

Näiden ehtojen ja minkä tahansa sopimuksen ehtojen täytäntöönpanon laiminlyöntiä tai irtisanomismahdollisuuden käyttämättä jättämistä ei katsota kyseisistä ehdoista luopumiseksi, eikä se vaikuta näiden käyttöehtojen tai minkään muun sopimuksen pätevyyteen. Sopimus tai jokin sen osa tai oikeus sen jälkeen panna täytäntöön jokainen määräys.

21. Kieli

Nämä ehdot on luotu englanniksi ja käännetty suomeksi. Englanninkielisiä ehtoja sovelletaan aina. EnglishKaikki tiedot kirjoitetaan Suomeksi.

22. Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot yhdessä tietosuojaselosteen sekä evästepolitiikankanssa muodostavat sopimuksen sinun ja Samiweb Solutions oy:n välillä liittyen tämän verkkosivuston käyttöön.

23. Käyttöehtojen päivittäminen

Saatamme päivittää näitä käyttöehtoja ajoittain. Näiden käyttöehtojen alussa ilmoitettu päivämäärä on viimeisin tarkistuspäivä. Ilmoitamme sinulle kirjallisesti kaikista muutoksista tai päivityksistä, ja tarkistetut ehdot tulevat voimaan päivänä, jona annamme sinulle tällaisen ilmoituksen. Tämän verkkosivuston käytön jatkaminen muutosten tai päivitysten julkaisemisen jälkeen katsotaan ilmoitukseksi hyväksymisestäsi noudattaa näitä ehtoja ja sitoudut niihin. Jos haluat pyytää aikaisempaa versiota näistä käyttöehdoista, ota meihin yhteyttä.

24. Laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Näihin ehtoihin liittyvät erimielisyydet ovat Suomen tuomioistuinten tuomiovallan alaisia. Jos tuomioistuin tai muu viranomainen toteaa jonkin näiden ehtojen osan tai säännöksen pätemättömäksi ja/tai täytäntöönpanokelvottomaksi sovellettavan lain mukaan, kyseistä osaa tai määräystä muutetaan, poistetaan ja/tai pannaan täytäntöön suurimmassa sallitussa laajuudessa siten, että toteuttaa näiden käyttöehtojen tarkoitus. Muut säännökset eivät vaikuta.

25. Yhteystiedot

Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä operoi Samiweb Solutions oy.

You may contact us regarding these Terms and Conditions by writing or emailing us at the following address: sami+privacy@samiweb.fi
Pb 300 33101 Tampere Suomi