Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

 

 

Bank Norwegian Luottokortti on Mastercard-kortti, joten sitä voi käyttää yli 36 miljoonassa paikassa ympäri maailman. Kortti tarjoaa monipuolisen valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan sekä matkailijoille että arjen käyttöön.

 

Bonuspisteohjelma

Valittavissa Cashback ohjelma, jolla saat 0,5% takaisin ostoksistasi. Cashpoint Rewards-ohjelmalla ansaitset Cashpointeja. Yhden cashpointin arvo on 0,10 euroa. Cashpoint pisteillä voit ostaa lentoja.

Vakuutukset

Lisämaksullinen maksuturvavakuutus. Lisämaksullinen Vuokra-autovakuutus. Lisämaksullinen Henkilöllisyysvarkausvakuutus. Matka- ja peruutusvakuutus sisältyy jos vähintään 50% matkasta maksettu kortilla. Päivittäistavaravakuutus sisältyy korttiin. Korvaa tuhat euroa jos joudut työttömäksi tai sairastut.

Luottoraja

Luottoraja jopa 10 000 euroa.

Kenelle sopii?

Sopii matkailijalle tai oikeastaan kaikille hyvien bonuspiste-etujen ansiosta!

Tämä luottokortti on saavuttanut suuren suosion etenkin matkailijoiden keskuudessa. Bank Norwegian – luottokortilla voi kerätä niin kutsuttuja lentopisteitä, joita Bank Norwegianin tapauksessa kutsutaan nimellä Cashpoints-pisteet. Nykyään Bank Norwegian luottokortille on tarjolla myös toinen vaihtoehto pisteiden ansaintaan eli Cashback-ohjelma.

Ansaitset Cashback-saldoa tai Cashpoints -pisteitä

Tämä on hyvä luottokortti sinulle, joka tykkää kanta-asiakasjärjestelmistä ja bonuspisteiden keräämisestä ja ansaitsemisesta.

Tykkäätkö matkustella? Maksamalla ostoksiasi kortilla, ansaitset 1% Cashpoints-pistettä per ostos. Voit siis säästää rahaa seuraavaa matkaasi varten käyttämällä luottokorttia. Cashpoints-pisteitä voit käyttää esimerkiksi Norwegian-lentoyhtiön lentojen maksamiseen.

1 Cashpoints piste vastaa yhtä norjan kruunua, joka on arvoltaan suurinpiirtein 0,10 euroa.

Pisteitä ansaitaksesi tulee sinun liittää korttisi Reward-tiliin. Cashpoints pisteitä käytät kuin rahaa lentojen maksamisen.

Norwegian tarjoaa Cashpointsille vaihtoehdon, Cashbackin. Valitessasi tämän, saat ostoksistasi rahaa takaisin 0,5% korttitilillesi. 1 Cashback piste vastaa n. 0,10 euroa eli 1 norjan kruunua. Ansaitsemasi Cashback-pisteet voit käyttää korttilaskusi lyhentämiseen.

Luottoraja jopa 10 000 euroa

Bank Norwegian kortilla on 45 päivän koroton maksuaika. Tämä on varsin kilpailukykyinen verrattuna muihin luottokortteihin. Raja on joustava, eli voit korottaa sitä ja se määräytyy asiakkaan luottokelpoisuuden perusteella. Yleensä luottoraja on 1 000 – 10 000 euroa.

Luottoraja määräytyy yleensä asiakkaan maksukyvyn ja tarpeiden mukaan. Luottorajaa voi tarvittaessa myös korottaa tekemällä luoton korotushakemus kirjautumalla Bank Norwegianin omille sivuille. Luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa kortti tarjoaa 45 päivää, tämä tuo joustoa talouteesi, kun ostoksien tekemistä ei tarvitse odotella palkkapäivään.

Mobiilimaksaminen toimii

Luottokotin voi liittää helposti Apple Pay-sovellukseen, jolloin maksaminen käy käden käänteessä matkapuhelimen tai älykellon avulla.

Lisäksi Norwegian luottokortti on yhteensopiva näiden mobiilimaksumahdollisuuksien kanssa: Google Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay – joten voit helposti liittää luottokortin älylaitteisiisi.

Kätevä käyttöliittymä

Bank Norwegian tarjoaa erittäin kätevän sovelluksen älypuhelimeen sekä web-käyttöliittymän korttitietojen selailuun. Siellä voit selata kortin tapahtumia, tarkistaa Cashpoints tai Cashback-saldon, nähdä kaikki laskut samassa paikassa, muutaa luottorajaasi, tehdä tilisiirtoja, maksaa laskuja, sulkea tai tilata uuden kortin, tarkistaa PIN-koodin.

Huikeat vakuutusturvat

Bank Norwegian luottokorttiin sisältyy hyvät lisävakuutusturvat. Kortille tarjotaan myös muita lisävakuutuksia, jotka on tilattavissa edulliseen hintaan erikseen. Mitä jos identiteettisi varastetaan? Tämä voi tuoda mittavia kuluja sinulle. Esimerkiksi nykypäivänä Identiteettivakuutus voi olla järkevä ja sen saa edullisesti kortin kylkeen Bank Norwegianilta.

Korttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus, jotka tuovat lisäturvaa matkustamiseen, jos matka jostain syystä peruuntuu tai vaikkapa sairastut matkallasi. Mukana on myös päivittäistavaravakuutus.

Vakuutus kattaa kertamaksuna sinulle rahasumman, mikä vastaa kuukauden kulutustasi päivittäistavaroihin, mikäli joudut sairauslomalle tai työttömäksi. Vakuutus ei maksa sinulle mitään ja se kattaa kulut tuhanteen euroon asti. Korvaus maksetaan Bank norwegian kortillesi.

Palkittu luottokortti

Kortti on palkittu useita kertoja parhaana kanta-asiakasohjelman luottokorttina Euroopassa ja Afrikassa.

Loppuyhteenveto

Artikkelin kirjoitushetkellä, Norwegian lentää Helsingistä suorin lennoin vain 9 kohteeseen, joten Cashpoints-ohjelma ei ehkä sovellu sinulle jos sopivaa matkakohdetta lentotarjonnasta ei löydy. Tällöin Cashback-ohjelma voi olla järkevämpi. Norwegian-lentoyhtiöllä on usein hyviä tarjouskampanjoita ja alennuksia, joten voit saada edulliset lennot maksettua pisteilläsi järkevästi.

Kortti sopii mainioksi lisäkortiksi lompakkoon varalle vaikkapa matkoille, koska se on täysin maksuton. Toki maksunlykkäyksen yhteydessä perintään luottokorkoa. Korttia voi suositellakin oikeastaan kaikille päivittäiskäyttöönkin, koska pisteet tuovat rahaa takaisin ostoksistasi.

Kortti tarjoaa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Mikäli maksat korttilaskun sen eräpäivään mennessä kokonaisuudessaan, ei korkoa ei peritä. Mutta kortilla voi saada myös hieman pelivaraa arkeen jo ennen palkkapäivää.

Mikäli harkitset luottokorttia ja haluat hyötyä bonuspisteistä, suosittelemme tätä luottokorttia. Sen maksuttomuuden vuoksi se sopii esimerkiksi varakortiksi lompakkoon matkoille. 

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99 % ja tod. vuosikorko 21,92 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 168 €, yhteensä 1668 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.