Finnair Visa Credit

Finnair Visa Credit

Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

Kiinnostaako ansaita “ilmaiset” lennot vain vinguttamalla Mastercardia? Se onnistuu, keräämällä Finnair Plus pisteitä tällä luottokortilla!

Kenties paras luottokortti bonusohjelman suhteen? Saat kaikista ostoksistasi 2,5–3 Finnair Plus -palkintopistettä riippuen Finnair Plussan jäsentasostasi.

Tämä Finnair Plus Visa on Aktia Pankin myöntämä luottokortti. Tämä kortti on pisteohjelmaltaan ja eduiltaan yksi parhaista luottokorteista suomen markkinoilla. Ansaitset vähintään yhden Finnair Plus-palkintopisteen kaikista korttiostoihisi käyttämistäsi euroista.

Finnair Plus -etuohjelman jäsenille tämä kortti tarjoaa huikeat mahdollisuudet kerätä Finnair Plus -pisteitä kaikista ostoksista mitä kortilla tekee. Pisteiden kerääminen auttaa matkailijaa saavuttamaan seuraavan tason Finnair Plus -jäsenyydessä tai vaihtamaan pisteet lentopalkinnoiksi. Palkintolentoja on tarjolla tietyille lentopäiville economy ja business – luokassa. Kortti voi mahdollistaa edulliset lennot business-luokassa.

Keskittämällä ostokset Finnair Plus Visa, voit ansaita lentoja sekä lentoluokan korotuksia. Palkintolentoja on saatavilla tiettyinä aikoina. Tässä kätevässä luottokortissa on Finnair Plus jäsenkortti ja Aktia Pankin luottokortti samassa.

Ansaitse nyt myös tasopisteitä!

2023 tilanne on muuttunut niin, että saat Finnair Visa Credit –kortilla tasopisteitä. Sinulle tulee 450 tasopistettä, tehdessäsi ostoja vähintään 1 500 euron edestä kuukauden aikana. Tasopisteitä kerätessäsi voit nousta seuraavalle jäsentasolle ja voit päästä hyötymään entistäkin parempmista eduista.

Esim, jos teet ostoja 1 500 euron edestä 1.6.2023 – 30.6.2023, niin voit saada 450 tasopistettä Finnair Plus -tilille heinäkuussa. Uutena kortin haltijana, voit saada tasopiste-edun myös ekalta kuukaudelta.

Tiesitkö, että Visa on yksi hyväksytyimpiä luottokortteja maailmassa? Sillä voit maksaa melkeinpä missä vain.

Finnair Plus-pisteiden kertyminen riippuu Finnair Plus kortin jäsenyystasostasi.

Finnair Plus Basic: 2,5 piste = 1 eurolla

Finnair Plus Silver:piste = 1 eurolla

Finnair Plus Gold: 3 pistettä = 1 eurolla

Finnair Plus Platinum: 3 pistettä = 1 eurolla

Finnair Plus Platinum Lumo: 3 pistettä = 1 eurolla

Vertailuna esimerkiksi Seb Bankin Finnair Plus Visa-kortilla sai ainoastaan 1 Finnair Plus pisteen euroa kohden. Tämän vuoksi tämä kortti on erittäin kannattava.

Hae ensin Finnair Plus -jäsenyyttä ja liitä se korttiin

Sinun tulee ensin hakea Finnair Plus jäsenyyttä, jonka voit liittää Finnair Plus Visa korttiisi.

Kun saat luottokorttilaskun,  voit valita, maksatko sen yhdessä erässä, ja kuinka suuren summan haluat maksaa. Kaikkkein pienin maksettava summa perustuu korttisi luottorajaan ja se on vähintään 15% tai 100 euroa kuukaudessa. Maksat korkoa pelkästään kuukausilta, joilta et maksa koko laskua kerralla. Laskusta voit nähdä pienimmän mahdollisen summan, joka tulee maksaa. Loppusumma voidaan maksaa erissä jatkossa seuraavina kuukausina. Kortilla on kertaluonteinen vuosimaksu.

Finnair Plus Visa -kortin luottoraja on 1 000–8 000 euroa. Korko käytössä olevalle luotolle on 3 kk:n euribor + 9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,21 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euribor-korkoa (06/2019) ja siinä on huomioitu vuosimaksu 50 euroa. Arvioitu maksettavaksi tuleva 1 500 euron luoton kokonaismäärä, sisältäen korot ja vuosimaksun, on 1620,53 euroa olettaen, että luottoaika on 12 kuukautta, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin kuukausittain 12 samansuuruisena eränä. Sopimus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan, ellei sopimusta irtisanota. Tuotekohtaiset luottoa koskevat lisätiedot löytyvät Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeesta, yleisistä korttiehdoista ja hinnastosta.

Kortin pystyy nykyaikaisesti liittämään Apple Pay ja Google Pay ja voit maksaa ostokset älylaitteella.

Tämä kortti on Visa-kortti, ja se toimii maksuvälineenä melkein missä tahansa verkkokaupassa tai kivijalkaliikkeessä ympäri maailman.

Finnair Visa Credit

Finnair Visa Credit

Bonuspisteohjelma

Kerää Finnairin lentopisteitä – ansaitse lentoja!

Vakuutukset

Yksi miinus siitä, että tähän Finnair Aktia Visa luottokorttiin ei sisälly matkavakuutusta. Yleensä matkailijalla kannattaa olla jatkuva matkavakuutus vakuutusyhtiöltä voimassa, mutta luottokorttien matkavakuutus voi tuoda kattavasti lisäturvaa matkoille.  Melkeinpä suosittelemme maksamaan lennot ja hotellit jollakin toisella luottokortilla, missä on matkavakuutus voimassa – yleensä niissä korteissa matkasta tulee maksaa vähintään 75% (lennot ja hotellit), jotta matkavakuutus on voimassa kyseisellä matkalla.

Monet matkustajat arvostaa matkavakuutuksen sisältymistä luottokorttiin. Tämä voi kattaa tapaukset, kuten matkan peruuntuminen, matkatavaroiden katoaminen tai viivästyminen sekä muut matkaan liittyvät odottamattomat tapahtumat.

Kenelle sopii?

Sopii Finnairin lentojen ansaitsemiseen – eli matkailijan peruskortti.

Aktia Finnair Plus Visa on tosi houkuttava vaihtoehto sinulle, joka lennot paljon Finnairilla ja haluat hyötyä lentoyhtiön etuohjelmasta. Kuten oikeastaan kaikkien luottokorttien kohdalla. Niin on tärkeää lukea se pieni präntti, ehdot ja ymmärtää kaikki maksut ja korot ennen kortin hankkimista. Suosittelen tutustumaan kortin ajantasaisiin tietoihin ja ehtoihin Aktian virallisilla nettisivuilla.