Finnair Plus Mastercard (Aktia)

Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

Kiinnostaako ansaita “ilmaiset” lennot vain vinguttamalla Mastercardia? Se onnistuu, keräämällä Finnair Plus pisteitä tällä luottokortilla!

Kenties paras luottokortti bonusohjelman suhteen? Saat kaikista ostoksistasi 2,5–3 Finnair Plus -palkintopistettä riippuen Finnair Plussan jäsentasostasi.

Tämä Finnair Plus Mastercard on Aktia Pankin myöntämä luottokortti. Tämä kortti on pisteohjelmaltaan ja eduiltaan yksi parhaista luottokorteista suomen markkinoilla. Ansaitset vähintään yhden Finnair Plus-palkintopisteen kaikista korttiostoihisi käyttämistäsi euroista.

Keskittämällä ostokset Finnair Plus Mastercardille, voit ansaita lentoja sekä lentoluokan korotuksia. Palkintolentoja on saatavilla tiettyinä aikoina. Tässä kätevässä luottokortissa on Finnair Plus jäsenkortti ja Aktia Pankin luottokortti samassa.

Bonustäkynä saat ekstrana 1500 Finnair Plus -pistettä ensimmäisestä ostoksestasi.

Tiesitkö, että Mastercard on yksi hyväksytyimpiä luottokortteja maailmassa? Sillä voit maksaa melkeinpä missä vain.

Finnair Plus-pisteiden kertyminen riippuu Finnair Plus kortin jäsenyystasostasi.

Finnair Plus Basic: 2,5 piste = 1 eurolla

Finnair Plus Silver:piste = 1 eurolla

Finnair Plus Gold: 3 pistettä = 1 eurolla

Finnair Plus Platinum: 3 pistettä = 1 eurolla

Finnair Plus Platinum Lumo: 3 pistettä = 1 eurolla

Vertailuna esimerkiksi Seb Bankin Finnair Plus Mastercard-kortilla sai ainoastaan 1 Finnair Plus pisteen euroa kohden. Tämän vuoksi tämä kortti on erittäin kannattava.

Sinun tulee ensin hakea Finnair Plus jäsenyyttä, jonka voit liittää Finnair Plus Mastercard korttiisi.

Kun saat luottokorttilaskun,  voit valita, maksatko sen yhdessä erässä, ja kuinka suuren summan haluat maksaa. Kaikkkein pienin maksettava summa perustuu korttisi luottorajaan ja se on vähintään 15% tai 100 euroa kuukaudessa. Maksat korkoa pelkästään kuukausilta, joilta et maksa koko laskua kerralla. Laskusta voit nähdä pienimmän mahdollisen summan, joka tulee maksaa. Loppusumma voidaan maksaa erissä jatkossa seuraavina kuukausina. Kortilla on kertaluonteinen vuosimaksu.

Finnair Plus Mastercard -kortin luottoraja on 1 000–8 000 euroa. Korko käytössä olevalle luotolle on 3 kk:n euribor + 9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,21 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euribor-korkoa (06/2019) ja siinä on huomioitu vuosimaksu 50 euroa. Arvioitu maksettavaksi tuleva 1 500 euron luoton kokonaismäärä, sisältäen korot ja vuosimaksun, on 1620,53 euroa olettaen, että luottoaika on 12 kuukautta, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin kuukausittain 12 samansuuruisena eränä. Sopimus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan, ellei sopimusta irtisanota. Tuotekohtaiset luottoa koskevat lisätiedot löytyvät Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeesta, yleisistä korttiehdoista ja hinnastosta.

Kortin pystyy nykyaikaisesti liittämään Apple Payhin ja Google Payhin ja voit maksaa ostokset älylaitteella.

Bonuspisteohjelma

Kerää Finnairin lentopisteitä – ansaitse lentoja!

Vakuutukset

Matkavakuutus maksutta turvaamaan matkoja.

Luottoraja

Käteisnostoturvavakuutus.

Kenelle sopii?

Sopii Finnairin lentojen ansaitsemiseen – eli matkailijan peruskortti.