Virtuaaliluottokortit

Virtuaaliluottokortit eivät ole enää tulevaisuutta, vaan aivan tätä päivää. Saat luottokortin tiedot kortintarjoajan sovelluksessa tai verkkopalvelussa ja niitä voit käyttää verkkostoksiin. Et tarvitse muovista korttia kivijalkakaupan ostoksiinkaan, jos sinulla on älylaite.

Virtuaalisen luottokortin hyvinä ominaisuuksia voi olla turvallisuusasiat. Joissakin korttiyhtiöissä voit luoda useammat korttinumerot, joita voit käyttää esimerkiksi eri verkkokaupoissa – näin tietojen joutuessa vääriin käsiin, jäävät vahingot minimiin, kun vahinko on osunut vain yhtiin korttinumeroihin.

Luottokortit ovat nykyään erittäin suosittu lainamuoto päivittäiseen arkeen. Mikäli maksat korttilaskusi ajallaan, ei korkoa tule maksettavaksi. Helppo ja edullinen tapa saada joustoa arjen rahankäyttöön, vaikka jo ennen palkkapäivää.

Virtuaalisella luottokortilla maksuja voi tehdä ihan kivijalkakaupoissakin. Maksut tehdään puhelimella Apple Payn tai Android NFC:n avulla. Tällöin ei tarvitse huolehtia PIN-koodin joutumisesta vääriin käsiin.

Virtuaaliluottokortit tulevat vauhdilla ja odotammekin monien pankkien alkavan tarjota omia virtuaalisia maksukortteja pian. Tarjolla on kuitenkin jo nyt edelläkävijöitä tällä saralla. Virtuaalikorttiyhtiöt tarjoavatkin usein todella hyviä tarjouksia sekä Cashback-rahanpalautuksia ostoksistasi, joita teet kyseisellä kortilla.

Tutustu virtuaalikorttien tarjoajiin: