Morrow Bank

0e vuosimaksu
10

Luottorajaa voit saada jopa 10 000 euroa

10.0/10

Ilman vuosimaksua

10.0/10

Kerrytä bonuspisteitä

10.0/10

Maksuttomat käteisnostot

10.0/10

Maksunlykkäys saatavilla

10.0/10

Plussat

 • Maksuton, vuosimaksua ei ole
 • Ansaitse bonuksia jopa 50e /kk
 • Hyvät vakuutukset kortin mukana
 • Hyvä kortti verkkomaksamiseen

Miinukset

 • Pisteiden kertyminen rajattu
 • Luoton korko voi olla korkea
 • Ikäraja 23 vuotta

Morrow Bank Mastercard.

Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

 

Saat vakuutusturvaa ja keräät bonuksia!

Raha-asioiden hoitaminen on melkoisen olennainen osa elämää. Päivittäisostokset, matkustaminen tai odottamattomat menot – tämä erottuva kortti toimii kätevänä työkaluna, mihinkäs muuhunkaan kuin, maksamiseen. Mietitkö luottokortin hankintaa? Tämä kannattaa lukea. 

Morrow Bank Mastercard on hyvä vaihtoehto maksukortiksi. Kyseessä on hieman samankaltainen kortti kuin Bank Norwegian Mastercard, mutta Cashpoint-pisteiden sijaan, keräät rahaa bonuksena.  Käsittelemme tässä artikkelissa tarkemmin Morrow Bank Mastercard luottokorttia ja sen ominaisuuksia. Kortilla on mukavia etuja. Vertailemme korttia muihin markkinoilla oleviin luottokortteihin. Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen Mastercard-luottokortin, joka lupaa joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä kortinhaltijalle.

Erityiset kymmenen pistettä ja papukaijamerkki annamme tälle kortille siksi, että kortilla ei ole vuosimaksuja, käyttömaksua ei ole ja että käteisnostoista ei peritä erillistä maksua. 

Yleistä Morrow Bank Mastercard luottokortista: 

Morrow Bank Mastercard – yksi muiden korttien joukossa, mutta se erottuu monella tavalla. Luottokortti tarjoaa monipuolisen maksamisen välineen. Sisältää käteviä ominaisuuksia, jotka voi tehdä maksamisesta helpompaa ja mukavampaa. Huomaa kyllä, että kortti on suunniteltu käyttäjää silmällä pitäen – niin hyvät edut se tarjoaa. 

Luottokorttiyhtiön taustaa

Morrow Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen, kulutusluottoihin erikoistunut pankki, joka tarjoaa kätevän luottokortin järkevin ehdoin. 2023 Morrow Bank on vaihtanut nimen Morrow Bankiksi.
Morrow Bank toimi ensin nimellä Komplett Bank. Nimi vaihtui Morrow Bankiksi vuonna 2023.

Morrow Bank luottokortin etuna on varsin mainio bonuspistejärjestelmä.

Morrow Bank Mastercardin palkitsemisohjelma on selkeä ja palkitseva.

Luottokortilla voit ansaita jopa 500 pistettä kuukaudessa. Rahassa tämä vastaa n. 50 euroa. Voit ansaita rahaa itsellesi takaisin korttiostoksistasi jopa maksimissaan 50 euroa kuukaudessa bonuksina.

Tekemällä ostoksia Morrow Bankin Mastercard -luottokortilla, ansaitset bonuspisteitä.

Saat pisteitä korttiostoista Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa:

Kerrytät bonuspisteitä seuraavasti: 

2% nettiostoksista
1% muista ostoksista.

Pisteet kertyvät verkkokauppaostoksistasi. Verkkokaupoissa, joilla on käytössään Mastercard tunnus.

Bonuspisteiden kertymistä on kuitenkin rajoitettu jonkin verran, siten kortti ei ehkä sovellu, jos ostoksia on paljon ja haluaa saada bonuspisteitä kaikista ostoksista.

Toisaalta, voit käyttää tätä luottokorttia vaikkapa vaan sen verran, että saat maksimipisteet, ja käyttää jotain toista luottokorttia loppuihin ostoksiin.

Morrow Bankin kortilla voit kerryttää maksimissaan 500 bonuspistettä kuukaudessa ja maksimissaan 2000 bonuspistettä vuoden aikana. Voit siis saada rahaa takaisin ostoksistasi jopa 50 euroa kuukaudessa.

Sinun tulee tehdä vähintään 5 euron suuruinen ostos kerryttääksesi bonuspisteitä. Jos osto on esimerkiksi vain 4,90 euroa, tämä vastaa 0,49 pistettä ja pyöristetään alaspäin 0:aan. Pisteet siis kerrytetään kokonaisina kymmensenttisinä ja pyöristetään ylös tai alas matemaattisen vakiokaavan mukaisesti.

50 päivää korotonta maksuaikaa

Morrow Bankin luottokortilla voit saada joustoa eli maksun lykkäystä ostoksillesi. Voit lykätä haluamiesi ostosten maksua ilman korkokuluja. Maksunlykkäys on maksullista, yleensä yhdelle ostokselle 25-45 euroa.

Yhdellä maksusopimuksella voit saada joustavuutta suurempiinkin kodin hankintoihin.

Maksulykkäystä korkovapaasti voi saada 3,6, tai 9 kuukautta.

Kun maksat luottokorttilaskun heti 50 päivän sisällä, ei korkokuluja ehdi tulla.
Korotonta maksuaikaa voit saada jopa 50 päivää luottokorttilaskulle.

Tarkisthan tarkemmat tiedot maksulykkäyskuluista Morrow Bankin verkkosivuilta, heidän hinnastostaan. Valinnainen maksulykkäys on tehtävä saman kuukauden aikana, jolloin  ostoksen teet.

Jos maksat koko luottosumman eräpäivänä, Morrow Bank tarjoaa kaikkiin ostoksiin 50 päivää korotonta maksuaikaa. Maksulykkäys pitää tehdä samana kuukautena, kun teet ostoksen. Maksulykkäyskulut Morrow Bank veloittaa hinnaston mukaan.

 

Huikeat vakuutusturvat sisältyy!

Korttiin sisältyy käteviä vakuutuksia, yllättävän kattava vakuutusturva, joka tuo turvaa elämään ja luottokorttiin liittyen. Kun tilaat luottokortin Morrow Bankilta – saat mukana matkavakuutuksen, henkilöllisyysvarkaus-, ostoturva- ja peruutusvakuutukset.

Ilmainen identiteettivarkausvakuutus! 

Morrow Bank Mastercard sisältää ilmaisen turvan identiteettivarkauksien varalle. Tämä onkin nykyaikana varsin hyödyllinen vakuutus, joka luo turvaa identiteetin varkauden varalle.

Identiteettivarkausvakuutus voi korvata kuluja enintään 10 000 euroon saakka vahingon sattuessa.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus voi tuoda turvaa identiteettivarkauksia vastaan.

Sisältää esimerkiksi pääsyn ympärivuorokautiseen neuvontaan ja oikeuskulujen kustannusten kattaus, jopa 10 000 euroa henkilöä kohden.

Matka- ja peruutusvakuutus kattaa matkan (sinä ja perheesi) enintään 60 päivän ajalle. Saat turvaa, jos matkasi jostain syystä peruuntuisi. Kun maksat matkan luottokortilla, vakuutus kattaa sinut ja enintään kolme kanssamatkaajaa.
Ostoturvavakuutus voi kattaa kuluja 2 500 euroon saakka ulkoisesta syystä aiheutuneesta, äkillisestä ja odottomattomasta vahingoittumisesta vakuutetulle kohteelle. Tämä tuo turvaa jos ostat esimerkiksi tietokoneen, huonekaluja, esineitä, ja jotain käy näille esineille 90 päivää ostoksesta.  Vakuutus on voimassa vain jos ostos on tehty Morrow Bankin kortilla.

Huomioitavaa on, että matkapuhelimet, kellot, korut ja kulutustavara ei sisälly vakuutukseen. Vakuutusta ei voi hyödyntää, jos jos korvauksen voi saada kotivakuutuksesta tai jostain muusta vakuutuksesta.

Maksuturva

Maksuturva tuo sinulle taloudellista turvaa, jos jotain odottamatonta tapahtuisi. Maksuturvavakuutus on vapaa valintainen ja se  auttaa sinua maksamaan kuukausieräsi, mikäli tulosi pienenevät odottamattoman sairasloman tai työttömyyden vuoksi. Kuolemantapauksessa vakuutus korvaa luottokortin kokonaissaldon aina 10 000 euroon asti.

Räärälöity verkkomaksamiseen

Morrow Bank Mastercard on räätälöity etenkin verkkomaksuja ajatellen, mutta soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Perustietoja:

 • Vuosimaksu 0 euroa
 • Luottorajaa voit saada jopa 10 000 euroa
 • Saat bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta
 • Ostoksille maksunlykkäystä
 • Käteisnostot maksuttomia, myös ulkomailla (hyvä kortti matkustelevalle)

Suosittelemmekin korttia opiskelijalle (yli 23 vuotiaille), bonuspisteitä kerääville sekä matkustelevalle (maksuttomat käteisnostot ja matkavakuutus).

Maksuja, bonuspisteitä ja luottokorttilaskuja on kätevä seurata sovelluksen kautta.

Kortti käy maksuvälineenä monessa paikassa

Tämä luottokortti on helppo ottaa käyttöön. Se toimii maksuvälineenä laajasti ympäri maailman, voit käyttää sitä matkustellessasi. Kortilla voi tehdä ostoksia sekä verkkokaupoissa kuin kivijalkamyymälöissäkin. 

 

Apple Pay ja Google Pay

Lähimaksun ansiosta voit unohtaa lompakon kerrankin kotiin. Morrow Bank Mastercard luottokortti kulkee mukana älypuhelimessasi, älykellossa tai tabletissa. Apple Pay ja Google Pay sovelluksen otat käyttöön helposti. Se tekee arjesta entistä huolettomampaa. 

Kenelle kortti voidaan myöntää?

Seuraavien ehtojen tulee täyttyä jotta voit hakea tätä luottokorttia. 

– Sinulla tulee olla ikää yli 23 vuotta

– Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

– Olet asunut Suomessa yli 3 vuotta

– Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Mikäli nämä ehdot kohdallasi täyttyvät, ei muuta kuin: 

Hae maksukorttia tästä!

 

Morrow Bank Mastercard – hyvä peruskortti, jolla saat bonuksia!

Bonusohjelma on mielestäni yksi kortin tähdellisimmistä ominaisuuksista. Lisäksi kortilla saat luotettavuutta, turvallisuutta ja kätevät ominaisuudet käyttöösi. Erityisen maininnan ansaitsee se, että kortilla on monipuolisia vakuutuksia mukana, keräät bonuksia, kilpailukykyinen korko sekä joustavat maksuehdot. Toisaalta on tärkeää ymmärtää kaikki ehdot ja mahdolliset rajoitukset ennen kortin hankkimista. Vertaile itsellesi sopivin kortti.

Morrow Bankin bonusohjelma on todella hyvä. Verrattuna moniin muihin kortteihin. Muissa korteissa tienaat esimerkiksi lentopisteitä tai voit lyhentää korttilaskuasi, mutta Morrow Bank kortilla maksaessa saat aidosti rahaa bonuksena käyttöösi. Eli saat käyttää bonuset miten itse haluat – sitä ei ole rajattu mihin voit bonuksesi käyttää. 

Totta tosiaan ja kaiken kaikkiaan Morrow Bankin Mastercard vaikuttaa tosi vahvalta vaihtoehdolta monille suomalaisille korttia etsiville. Muista kuitenkin että, sinun on tärkeää tehdä oma vertailusi ja vertailla erilaisten korttien ehtoja ja ominaisuuksia ennen kortin hakemista. 

Hae maksukorttia tästä!

 

Kokemuksia Morrow Bank Mastercardista?

Morrow Bank toimi aikaisemmin nimellä Komplett Bank Mastercard, joten Morrow Bank Mastercardista ei välttämättä vielä löydy niin paljoa kokemuksia. Tuote on kuitenkin hyvin samanlainen kuin edeltäjänsä nimellä toimiva kortti. 

 Luottokorttioppaan ylläpidolla ei vielä toistaiseksi ole kokemuksia tästä luottokortista, mutta monet muut tunnetut luottokortit lompakostamme löytyy. Päivitämme tätä artikkelia sitä mukaan kun kokemuksia kertyy enemmänkin. 

 

Korkoesimerkki: 

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Korko 19,44% ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108 €.