Komplet Bank

0e vuosimaksu
10

Luottorajaa voit saada jopa 10 000 euroa

10.0/10

Ilman vuosimaksua

10.0/10

Kerrytä bonuspisteitä

10.0/10

Maksuttomat käteisnostot

10.0/10

Maksunlykkäys saatavilla

10.0/10

Plussat

 • Maksuton, vuosimaksua ei ole
 • Ansaitse bonuksia jopa 50e /kk
 • Hyvät vakuutukset kortin mukana
 • Hyvä kortti verkkomaksamiseen

Miinukset

 • Pisteiden kertyminen rajattu
 • Luoton korko voi olla korkea
 • Ikäraja 23 vuotta

Komplett Bank Mastercard.

Luottoraja max
Ehto:
Näytä lisää tuloksia.

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen, kulutusluottoihin erikoistunut pankki, joka tarjoaa kätevän luottokortin järkevin ehdoin. 

Komplet Bank luottokortin etuna on mainio bonuspistejärjestelmä. Voit ansaita rahaa takaisin jopa 50 euroa kuukaudessa bonuksina.

Tekemällä ostoksia Komplet Bankin Mastercard -luottokortilla, ansaitset bonuspisteitä. 

Kerrytät bonuspisteitä seuraavasti: 

 • 2% nettiostoksista
 • 1% muista ostoksista. 

Pisteet kertyvät verkkokaupoissa, joilla on käytössään Mastercard tunnus. 

Bonuspisteiden kertymistä on kuitenkin rajoitettu jonkin verran, joten kortti ei ehkä sovellu, jos ostoksia on paljon ja haluaa saada bonuspisteitä kaikista ostoksista. 

Komplett Bankin kortilla voit kerryttää maksimissaan 500 bonuspistettä kuukaudessa ja maksimissaan 2000 bonuspistettä vuoden aikana. Voit siis saada rahaa takaisin ostoksistasi jopa 50 euroa kuukaudessa. 

Sinun tulee tehdä vähintään 5 euron suuruinen ostos kerryttääksesi bonuspisteitä. Jos osto on esimerkiksi vain 4,90 euroa, tämä vastaa 0,49 pistettä ja pyöristetään alaspäin 0:aan. Pisteet siis kerrytetään kokonaisina kymmensenttisinä ja pyöristetään ylös tai alas matemaattisen vakiokaavan mukaisesti.

Joustoa ostoksillesi

Komplett Bankin luottokortilla voit saada joustoa eli maksulykkäystä ostoksillesi. Voit lykätä haluamiesi ostosten maksua ilman korkokuluja. Maksunlykkäys on maksullista, yleensä yhdelle ostokselle 25-45 euroa. Yhdellä maksusopimuksella voit saada joustavuutta suurempiinkin kodin hankintoihin.

Maksulykkäystä korkovapaasti voi saada 3,6, tai 9 kuukautta. 

Korotonta maksuaikaa voit saada jopa 50 päivää luottokorttilaskulle. 

Tarkisthan tarkemmat tiedot maksulykkäyskuluista Komplett Bankin verkkosivuilta, heidän hinnastostaan. Valinnainen maksulykkäys on tehtävä saman kuukauden aikana, jolloin  ostoksen teet.

Korttiin sisältyy käteviä vakuutuksia, yllättävän kattava vakuutusturva, joka tuo turvaa elämään ja luottokorttiin liittyen. 

 • Komplett Bank Mastercard sisältää ilmaisen turvan identiteettivarkauksien varalle. Identiteettivarkausvakuutus voi korvata kuluja enintään 10 000 euroon saakka vahingon sattuessa. Henkilöllisyysvarkausvakuutus voi tuoda turvaa identiteettivarkauksia vastaan.  Sisältää esimerkiksi pääsyn ympärivuorokautiseen neuvontaan ja oikeuskulujen kustannusten kattaus, jopa 10 000 euroa henkilöä kohden.
 • Matka- ja peruutusvakuutus kattaa matkan (sinä ja perheesi) enintään 60 päivän ajalle. Saat turvaa, jos matkasi jostain syystä peruuntuisi. Kun maksat matkan luottokortilla, vakuutus kattaa sinut ja enintään kolme kanssamatkaajaa.
 • Ostoturvavakuutus voi kattaa kuluja 2 500 euroon saakka ulkoisesta syystä aiheutuneesta, äkillisestä ja odottomattomasta vahingoittumisesta vakuutetulle kohteelle. Tämä tuo turvaa jos ostat esimerkiksi tietokoneen, huonekaluja, esineitä, ja jotain käy näille esineille 90 päivää ostoksesta.  Vakuutus on voimassa vain jos ostos on tehty Komplett Bankin kortilla.

  Huomioitavaa on, että matkapuhelimet, kellot, korut ja kulutustavara ei sisälly vakuutukseen. Vakuutusta ei voi hyödyntää, jos jos korvauksen voi saada kotivakuutuksesta tai jostain muusta vakuutuksesta. 

 • Maksuturva tuo sinulle taloudellista turvaa, jos jotain odottamatonta tapahtuisi. Maksuturvavakuutus on vapaa valintainen ja se  auttaa sinua maksamaan kuukausieräsi, mikäli tulosi pienenevät odottamattoman sairasloman tai työttömyyden vuoksi. Kuolemantapauksessa vakuutus korvaa luottokortin kokonaissaldon aina 10 000 euroon asti.

Komplett Bank Mastercard on räätälöity etenkin verkkomaksuja ajatellen, mutta soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön. 

 • Vuosimaksu 0 euroa 
 • Luottorajaa voit saada jopa 10 000 euroa
 • Saat bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta
 • Ostoksille maksunlykkäystä
 • Käteisnostot maksuttomia, myös ulkomailla (hyvä kortti matkustelevalle)

Suosittelemmekin korttia opiskelijalle (yli 23 vuotiaille), bonuspisteitä kerääville sekä matkustelevalle (maksuttomat käteisnostot ja matkavakuutus).

Maksuja, bonuspisteitä ja luottokorttilaskuja on kätevä seurata sovelluksen kautta.

 

Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Korko 19,44% ja tod. vuosikorko 21,87%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108 €.