Maksuton luottokorttivertailu

Etkö halua maksaa liikaa kuluja luottokortistasi? Vertailemme parhaat vuosimaksuttomat luottokortit [YEAR]. Näistä korteista ei veloiteta vuosimaksua, vuosimaksu on 0 euroa. Vertaa alla olevasta taulukosta itsellesi paras vuosimaksuton luottokortti ja tutustu myös kortin muihin etuihin.

Hae vuosimaksuton Morrow Bank Mastercard ja ansaitse bonuksia!

 

Morrow Bank Mastercard-luottokortilla voit ansaita bonuksia. Kortilla ei ole vuosimaksua ja käteisnostot ovat maksuttomia.

Hae Morrow Bank Mastercard tästä

 

 

 

Luottokorttivertailu - vuosimaksu 0 euroa

Amount:
Term:
Show more results

 

Monet luottokorttiyhtiöt tarjoavat valikoimissaan vuosimaksuttoman luottokortin. Kannattaa kuitenkin huomioida luottokortin korkokulut. Luottokorttilasku kannattaakin aina maksaa ajallaan, jolloin korkokulut eivät ala juosta.

 

 

 

Ilmainen luottokortti – totta vai tarua?

Mikäli olet aikeissa hankkia uuden luottokortin, kannattaa ottaa monia asioita huomioon. Kortin hankintaan vaikuttavat kortin tarjoamat edut ja hyödyt sekä kulut ja vuosimaksut. 

Valitsemalla vuosimaksuttoman luottokortin, voit pitää korttia esimerkiksi varakorttina ja käyttää sitä tarvittaessa jos pääkorttisi jostain syystä ei toimi. 

Matkaillessa voidaan huomata, että aina kaikki kortit eivät toimi joka paikassa. Siksi on hyvä löytyä lompakosta aina varakortti. 

Monet ilmaisia maksukortteja tarjoavat yhtiöt antavat asiakkaille monia etuja, kuten esimerkiksi ilmainen vakuutus tai bonuspistejärjestelmä. 

Bonuspistejärjestelmässä ansaitset bonuksia kun teet ostoksia kyseisellä kortilla. Voit ansaita esimerkiksi ilmaisia lentoja, rahaa verkko-ostoksiin tai esimerkiksi rahaa takaisin ns Cashbackina. Voit käyttää Cashbackit erilaisissa verkkokaupoissa tai myymälöissä tavallisen rahan tapaan. 

Mikäli päädyt vuosimaksulliseen luottokorttiin, jossa on bonusohjelma, voit ansaita tämän vuosimaksun verran bonuksia ja kuitata luottokortin vuosikulut luottokorttilaskulta näillä bonuspistillä. Yksi tällaisista korteista on esimerkiksi American Express Gold Card. 

Kun puhumme maksuttomasta tai ilmaisesta luottokortista, puhutaan usein vain vuosimaksun maksuttomuudesta. 

Kortilla voi silti edelleen monenlaisia kuluja. Yksi tärkein kustannus on korkokulut. Mikäli käytät luottokorttia luotolla ostamiseen, eli et maksa luottokorttimaksua kokonaan eräpäivänä, maksat korkokuluja. 

Jokaisella luottokorttiyhtiöllä on omat korot toisella edullisemmat ja toisella kalliimmat. Kannattaa vertaille kortteja huolella, jos tarvetta luottokäyttöön löytyy. Joskus kulutusluotto voi tulla edullisemmaksi, mutta luottokortti antaa monesti tarvittavaa joustoa talouden hankintoihin. 

Luottokortissa yleinen maksuaika on 45 päivää. Eli saat joustoa arkeesi. Kun teet ostoksen ja maksat sen luottokorttilaskussasi 45 päivän päästä. Jos tarvitset maksuaikaa enemmän, alkaa luottokortin korko juosta. 

Jotkut kortit ovat todellakin maksuttomia. Yksi on esimerkiksi Bank Norwegian luottokortti. Kortilta ei peritä edes laskutuspalkkiota, vaan laskun saa sähköpostitse tai verkkolaskuna. Kortilla ei myös ole käteisnostomaksua eli ylimääräisiä kuluja käteisnoista tai mene. 

Morrow Bank luottokortti on myös vuosimaksuton. Kortin peruskäyttö on maksutonta. Luottokortin voi hakea kätevästi netissä ja korttisopimuksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. 

Morrow Bank kortin hakemisen  edellytykset ovat vähintään 23 vuoden ikä ja maksuhäiriömerkinnöistä puhtaat luottotiedot. Komplett Bank tarjoaa 50 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi. 

Morrow Bank kortti tarjoaa bonusta 1–2 % kaikista korttiostoksista. Morrow Bank on valittu vertailun ykköseksi, koska se tarjoaa 1-2% bonusta kaikista korttiostoksista ja se on vuosimaksuton. Maksuttomat käteisnostot sisältyvät korttiin.